Str. Armand Calinescu 1, PITESTI

Despre noi

Scurt istoric

Astoria Imobiliare este o companie din Pitesti care se specializeaza in tranzactii imobiliare de peste 14 ani. Indiferent ca va doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa inchiriati orice fel de locuinta, spatiu sau teren, in noi gasiti un partener de incredere. Strategia noastra este una adaptata pietei imobiliare dinamice, noi fiind orientati catre client. Astoria Imobiliare se distinge prin calitatea serviciilor si prin profesionalismul echipei.

 

 

Valorile noastre


PROFESIONALISM

Deoarece suntem orientati catre client, dam atentie la detalii pentru ca acestia sa reuseasca o investitie profitabila prin intermediul nostru. Fiind devotati profesiei, respectam procedurile necesare tranzactiilor imobiliare, precum si etica in afaceri.

 

CALITATE

Calitatea serviciilor oferite este o valore fundamentala a companiei Astoria Imobiliare. Ne dorim sa mentim acest standard prin furnizarea unor servicii imobiliare complexe asistate de consultanta de profil, de acuratetea informatiilor oferite, precum si de seriozitatea echipei.

 

PERFORMANTA

Atingerea performantei in domeniul imobiliar motiveaza echipa Astoria Imobiliare sa mentina calitatea serviciilor oferite, precum si standardul de pregatire al consultantilor nostri. Experienta cumulata in peste 14 ani de activitate ne-a demonstrat faptul ca nivelul de satisfacere al clientilor si al partenerilor nostri este cel mai bun instrument de evaluare al performantei.

 

MUNCA IN ECHIPA

Astoria Imobiliare este o echipa unita care isi coordoneaza eforturile fiecarui membru pentru realizarea unui scop comun, acela de a forma si mentine parteneriate de incredere si succes cu clientii si colaboratorii nostri.